Webinar: Når samlivet går fra kjærester til foreldre

Søndag 19.september kl. 20.00 via Zoom.

Dette webinaret er for  førstegangsforeldre.

1. Hvordan gå fra å være kjærester til å bli foreldre?
  2. Hvordan få til gode samtalen?
  3. Kjente utfordringer som nærhet og fortrolighet
  4. Forventninger til hverandre

Du vil sitte igjen med flere gode tips for å gå fra kjærester til å blir foreldre.

På disse webinarene vil det bli et intervju med instruktørene/samlivsterapeutene i Samlivsskolen:

• Anna Sigridsdatter Heen, samlivsterapeut og psykodramaterapeut – Oslo
    Hun er gründer og driver av Samlivsskolen. Du vil høre om hennes beste tips og erfaringer som samlivsterapeut. Hun har i en årrekke tatt imot par som trenger hjelp for å komme ut av konflikter og fastlåste mønstre.
    Hun blir  ofte intervjuet i  media som f.eks. i kk.no, VG+ . Nylig  uttalte hun seg om  «Står forholdet ditt i fare  å ryke  «etter korona?» samt om «Å finne kjærligheten på ny etter en skilsmisse kan føles både rart og vanskelig.»
  • Lillian Tiller, Samlivsterapeut og psykdramaterapeut – Trondheim (Melhus)
    Hun driver egen praksis og er sertifisert i «Godt samliv». Du vil høre henne dele fra sin praksis med gode løsninger i parforholdet.
  • Helene Bakke, psykodramaterapeut vil intervjue instruktørene gjennom webinarene – Asker (Hyggen)
    Over flere år har hun tatt i mot par og enkelt personer som trenger hjelp til å få troen på kjærligheten med fordypning i terapi.

Påmelding:

Påmelding til webinar ved å legge inn din epost!

* påkrevd felt

Velkommen 🙂 Helene og Anna