skip to Main Content

Tango som kjærlighetsbooster.
Tango som kommunikasjonsredskap.

Her  har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å  stimulere kjærligheten. Tangokurs for  dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

FOR HVEM: Parkurs for dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil  finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil  ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og lidenskap i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango – hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt mer lidenskap?

KURSLEDERE:   Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen.

Kursledere kan også kontaktes. Tlf. 91868658, epost:sigridsdatter@icloud.com

PRISER OG PRAKTISK:

Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji. Rimelig lunch kan kjøpes på stedet.

Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Beløpet blir ikke trukket fra din konto før etter at kurset er  gjennomført. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen når du møter opp til kurset eller etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Back To Top