skip to Main Content

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede og eroskraft.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

På dette samlivskurset får dere råd, verktøy og teknikker for å kommunisere bedre, og forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

ARBEIDSMÅTE: Kursleder har korte introduksjoner til hver økt.
Mye av tiden brukes til pararbeid, der deltakerne går inn og arbeider med materiale fra eget parforhold. Kursleder  bistår og veileder de parene som ønsker det underveis. Ikke tradisjonelt gruppearbeid.

KURSSTEDET som er Strømstad Spa er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spafasiliteter og gode måltider. Her vil dere også ha mulighet for å rusle turer og ta inn naturen med landskap og fine strender. Se hjemmesiden til Strømstad Spa

PRIS: I tillegg til deltakeravgiften kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale.  Vi har lagt opp kurstidene slik at oppholdet holdes innenfor en ramme av en heldøgnspakke per person i dobbeltrom.

KURSLEDER  er  Anna Sigridsdatter Heen. Hun kan kontaktes for mer informasjon. Tlf. nr 91868658, e-post adresse: sigridsdatter@icloud.com

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling.

Mht. Kursavgift:  Det  enkleste er å betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Betaling av hotellutgiftene gjøres  direkte til hotellet, men dere melder fra  til kursleder om  hvilke hotellpakke dere  velger (kun heldøgnspakke  ellers om dere alterntivt om dere  vil forlenge oppholdet og høyne prisen).

Dette  sier et par som har deltatt på dette kurset:

Som kursdeltaker på kurset «Bedre sexliv = bedre samliv», med kursleder: Anna Sigridsdatter Heen, ønsker vi sterkt å anbefale dette helgekurset som går over to dager. Vi har erfart en foredragsholder som er kunnskapsrik ,engasjert, imøtekommende samt innehar evne til å se et helhetsbilde, hvor individuelle forskjeller blir synliggjort for den enkelte deltaker. For oss har dette bidratt til bevisstgjøring av gamle negative mønstrer vi som ektefeller kan slite med i hverdagen.

Anna er en foredragsholder som virkelig gir av seg selv, både kunnskapsmessig og erfaringsmessig hvor hun opptrer profesjonelt og varsomt i møte med sine deltakere.

Kursets innhold favner om de fleste utfordringer som kan oppstå innen kommunikasjon og sex mellom to parter. Anna evnet å trekke ned aktuelle problemstillinger og skreddersy innholdet tilpasset de utfordringer som var gjeldende for oss. Kurset ble da meningsfylt, nyttig og konkret for oss.

Dersom dere ønsker å forebygge eller opplever å stå fast som kjærester eller ektefeller, anbefales kurset på det sterkeste. Anna har også fokus på å tilrettelegge for en varig positiv endring hvor hun kommer med konkrete tilbakemeldinger, felles- og individuelle oppgaver som det skal jobbes videre med.

Line (42) og Sigbjørn (47), Rogaland

Back To Top