skip to Main Content

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede og eroskraft.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

På dette samlivskurset får dere råd, verktøy og teknikker for å kommunisere bedre, og forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

ARBEIDSMÅTE: Kursleder har korte introduksjoner til hver økt.
Mye av tiden brukes til pararbeid, der deltakerne går inn og arbeider med materiale fra eget parforhold. Kursleder  bistår og veileder de parene som ønsker det underveis. Ikke tradisjonelt gruppearbeid.

KURSSTEDET som er Strømstad Spa er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spafasiliteter og gode måltider. Her vil dere også ha mulighet for å rusle turer og ta inn naturen med landskap og fine strender. Se hjemmesiden til Strømstad Spa

PRIS: I tillegg til deltakeravgiften kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale.  Vi har lagt opp kurstidene slik at oppholdet holdes innenfor en ramme av en heldøgnspakke per person i dobbeltrom.

KURSLEDER  er  Anna Sigridsdatter Heen. Hun kan kontaktes for mer informasjon. Tlf. nr 91868658, e-post adresse: sigridsdatter@icloud.com

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Go Mentor  kan ikke holde pengene reservert i mer enn en måned.  Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Back To Top