skip to Main Content

Enneagramkurs for par

Har dere lyst å få nytt liv i forholdet? Se hverandre med litt nye øyne, og forstå hverandre litt bedre?

Neste kursdato: 16. november
09:30 – 16:00
Torgata 1, Oslo

På dette kurset vil vi gå igjennom deltakernes Enneagramtyper med fokus på ubevisste behov, for at begge parter kan bli mer bevisst hva det egentlig er man søker å få oppfylt hos den andre. Dette vil bety at dere vil kunne kommunisere på en helt annen måte, og forstå hverandre enda bedre. Vi styrker dette gjennom forskjellige kommunikasjonsøvelser.

På kurset vil vi også sette fokus på hvordan dere reagerer når dere blir uenige eller frustrerte – kanskje reagerer dere likt, kanskje temmelig forskjellig. Dere vil bli bevisst på hvordan dere kan reagere på nye måter hvis dere ønsker å ha enda bedre måter å løse problemer i forholdet på.

Med Enneagrammet kan man få en ny forståelse for partneren, og for hvordan denne tenker og kommuniserer. Hva som er viktig, hva som er sårende, og hva som ordene egentlig betyr. Utbytte av kurset vil være å:

– Forstå hvilke ubevisste behov som ligger bak mye av det som kommuniseres

– Forstå hverandres reaksjoner under frustrasjon, og utvikle ny felles strategi

– Forbedre kommunikasjonen

– Styrke forholdet med felles forståelse

Gjennom forskjellige samtale-øvelser vil dere komme enda nærmere hverandre og få fornyelse til forholdet, og/ eller løse opp for gamle måter og finne nye veier.

OM ENNAGRAMMET: Enneagrammet beskriver 9 personlighetstyper og hva det er som motiverer typene og hvordan de tenker. De 9 typene har ofte vanskelig for å skjønne hverandres motiver for det de gjør, og misforstår og misfortolker det andre sier eller gjør.

Vi tar opp temaer som er særlige for dere, og gjennom dialog-undervisning får der en dypere forståelse for hverandre. Vi bruker Enneagrammet til å snakke om hvordan dere kan forstå hverandre bedre, styrke forholdet og finne veien videre frem.

Kurset kan kombineres med en personlighetstest (online), som kartlegger typen (+ 300 kr.)

KURSLEDER:  Helene Makani

 

Kontakt Helene Makani – du finner link til kontakt her

Helene Makani

Makani Kurs & Coaching

Torggata 1, 6. et., 0181 Oslo
tlf. 46 93 60 30
www.makanikurs.no

 

Bilde av Helene Makani
Back To Top