skip to Main Content
Ill. foto til kurset Samlivskurs om kjønnsforskjeller

Lurer dere på om dere er for forskjellige til å holde ut med hverandre?

Kjønnsforskjeller til å bli gal av? Menn fra Mars og kvinner fra Venus? Et parkurs der vi dykker ned i kjønnsroller, kjønnsforskjeller og ulike personlighetstyper og ser på hvordan disse former oss.

Gjennom dette kurset får dere viten og verktøy for å kunne irritere dere mindre over hverandre, bli bedre til å forstå og akseptere – kanskje til og med bli stimulert av forskjellene dere i mellom.

KURSINNHOLD OG KURSOPPLEGG:

Korte innledninger fra kursleder om

  • To personer- to personligheter: Forskjeller – til begjær og til besvær
  •  Både personlighet og sosiale rolle og kjønnsforskjeller virker inn.
  • Hvor forskjellige er vi? Hva viser kjønnsrolleforskning og nyere hjerneforskning?
  • Kan – og vil – vi endre inngrodde samhandlingsmønstre?
  • Tåle forskjellene? Kanskje til og med like noen av forskjellene? Hva skal til?

Deretter blir det pararbeid der vi tar utgangspunkt i overnevnte spørsmål. Kursleder hjelper og veileder de som ønsker det.

PRISER OG PRAKTISK: Kurset holdes i møtelokaler i Oslo. I tillegg til kursavgift  kommer kost og evt. losji. Deltakerne kan kjøpe en rimelig lunsj på stedet.

Vi har hotellavtale med Thon hotels, som gir noe reduserte priser hvis dere bestiller gjennom Samlivsskolen.

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen. Kursleder kan kontaktes for mer informasjon. Tlf. 918 68 658, e-post: sigridsdatter@icloud.com

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Velg riktig kurs. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Når det  gjelder betaling er systemet dessverre komplisert: Go Mentor kan ikke holde pengene reservert i mer enn en måned. Det betyr at om du booker kurs og trykker betaling her i Go Mentors system blir ikke beløpet trukket fra din konto  før etter at kurset er  gjennomført. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen når du møter opp til kurset eller etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Back To Top