Ill. foto til kurset Parkurs for småbarnsforeldre

Opplever dere at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? At samlivet reduseres til et bo- og arbeidsfellesskap? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen.

Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene.

Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

Vi har valgt kursstedet med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma, nemlig i opplevelsesparadiset The Well, rett uten for Oslo. Her  kan dere booste kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter  kursfaglig påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.

DATO:  30. september 2017
TID:      kl. 10.00-16.30
STED:   The Well

PRIS: Kursavgiften kr 2.500 per par.

Dertil koster The Wells fasiliteter enten kr. 960 (med lunsj) eller med full pakke/inkl. middag kr 1.260 per person. Ved å betale dagsavgift står spa-avdelingen til deres disposisjon til sene kveldstimer.

KURSLEDERE: Ann Sofie Andreasson og Anna Sigridsdatter Heen

Kurspåmelding skjer ved å trykke å den grønne bestillingsknappen øverst til høyre på siden her som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling.

Påmelding til kurs

Interessert? For mer info se Samlivsskolens hjemmeside under kurs. www.samlivsskolen.no.

Kursleder kan også kontaktes på 918 68 658 eller e-post: sigridsdatter@icloud.com. Se også Annas hjemmeside. Ann Sofie Andreasson treffes på 412 01 408 eller e-post: annsa_65@hotmail.com