Kurs for dere som er ferske i forhold/ er i nytt forhold og som vil ha et godt og nærende samliv og takle utfordringene dere  møter på en konstruktiv måte.

Det er mye som skal klaffe for å finne seg til rette i et annet menneskes liv.

KURSINNHOLD:

• Passer vi sammen? Bli kjent med hverandres bakgrunn, personlighet, styrker og svakheter. Interesser, holdninger og verdier.
  • Styrken ved å være to, verdien av å leve i felleskapet.
  • Mine behov og dine behov.
  • Ansvar for forholdet, for oss selv og den andre.
  • Gjøre hverandre gode.
  • Aksept for forskjeller, tilpasningsevnen testes.
  • Prioritering: Vanskelig å prioritere samlivet når så mye annet der ute frister?
  • Teamtenking, på lag mot problemene, løsningsorientert tilnærming.
  • Våge å være nær hverandre, uten maske. Åpenhet, følelser og seksualitet.
  • Fellesmål og visjoner for forholdet. Noen grunnregler som er viktige for oss.
  • 2+? Barn eller ikke? Dine barn og mine barn: Hvordan forholde seg til «bonusbarn»?

KURSTID:  Lørdag kl. 10.00-16.000´og  søndag kl. 10.00-15.00

PRIS:  Kun kursavgift. Kost og losji må  deltakerne selv besørge. Enkel og rimelig lunsj kan kjøpes på stedet. For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en hotellavtale med Thon hotels som gir  noe rabatterte priser. Meld fra til kursleder om dere ønsker å benytte denne avtalen.

KURSLEDERE: Elzbieta Schjetne og Anna Sigridsdatter Heen.

Interessert?
Ta kontakt med en av oss som er kursledere. Vi tar løpende i mot påmeldinger!

Anna Sigridsdatter Heen, post@samlivsskolen.no, tlf. 91 86 86 58
Elisabeth Schjetne, elzbieta.schjetne@broadpark.no

Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Velg riktig kurs. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon. Når det  gjelder betaling er systemet dessverre komplisert: Go Mentor  kan  ikke holde pengene reservert i mer enn en måned. Det  betyr  at om du booker kurs og trykker betaling her i Go Mentors system blir ikke beløpet trukket fra din konto  før etter at kurset er  gjennomført. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen når du møter opp til kurset eller etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.