skip to Main Content
BILDE AV ANNA SIGRIDSDATTER HEEN

ANNA SIGRIDSDATTER HEEN

Anna er sosionom, psykodramaterapeut, sexolog og sertifisert PREP-kursleder. Hun "kan" kommunikasjon og har lang erfaring fra konflikthåndtering. Utdanning i emosjonelt fokusert terapi. Gir parterapi og individuell rådgivning.
Klikk og les mer her
Torgeir Hjellnes

TORGEIR HJELLNES

Torgeir er utdannet sosionom i 1994. Offentlig godkjent veileder 1998. Offentlig godkjent Klinisk sosionom med 5 års etterutdanning i 2003. Fordypning i integrert avhengighetsbehandling og traumeterapi. I tillegg til privatpraksis…

Klikk og les mer her
Arne Birger Heli

ARNE BIRGER HELI

Arne Birger er sosionom og PREP-kurs-leder. Han har mangeårig erfaring fra sosialt arbeid, både i direkte klientarbeid, med parrådgivning og i administrative stillinger i offentlig sektor. Har blant annet vært sosialsjef og barnevernleder.
Klikk og les mer her

HANS FOSSHAGEN

Hans jobber innen entreprenørbransjen. Han har lang erfaring som kursholder i dans. Har hatt danselæreroppdrag for ulike virksomheter. Lært vordende par bryllupsdansen. Også på Stortinget har Hans lært bort dansekunsten.
Klikk og les mer her

MAI ANTONSEN

Mai er sosionom og psykodramaregissør. Har jobbet innen psykisk helse, rusomsorg, barnevern og med seksuelt misbrukte. Leder og underviser ved Trondheim Psykodrama Institutt, og har også sitt eget firma, MaiA senteret.
Klikk og les mer her

LILLIAN TILLER

Lillian er sykepleier og psykodramaregissør. Hun driver veiledning og coaching individuelt og i grupper, og har selvutviklingskurs og parkurs. Tar oppdrag for bedrifter og jobber fast for NAV. Hun har sitt eget firma, Crevo.
Klikk og les mer her

ZENA GEARD

Zena er psykodramaterapeut, og tar master i familieterapi. Hun har arbeidet med ungdom med psykososiale vansker. Zena har vært assistentlærer ved MorenoInsituttet. Gir tilbud til grupper og par. Zena jobber til daglig på familievernkontor.
Klikk og les mer her

EDUARDO VERDU

Eduardo er famileterapeut og psykodramaregissør. Han er faglig leder ved MorenoInstituttet i Oslo, og underviser på alle utdanningsnivåer. Har lang erfaring i å arbeide med par, familier og med grupper. Er en internasjonalt ettertraktet gjestelærer, veileder og terapeut.
Klikk og les mer her

HELENE BAKKE

Helene er psykodrama-terapeut og utdanning fra Øyeblikkets teater. Til daglig arbeider hun som regnskapssjef. Har erfaring som terapeut og pedagogisk veileder. Leder egne psykodramagrupper, har enetimer og gir veiledning til par og enkelt personer.
Klikk og les mer her

ELISABETH SCHJETNE

Elisabeth har videreutdanning i klinisk arbeid med par i krise og har i mange år jobbet som terapeut. Hun brukes som veileder og lærer innen psykodrama både ved MorenoInstituttet i Oslo og i sitt hjemland Polen, og har skrevet mange fagartikler og gitt ut publikasjoner.
Klikk og les mer her
Bilde av Helene Makani

HELENE MAKANI

Helene Makani er cand. filol., Enneagramekspert og NLP Master Trainer. Helene er forfatter til bestselleren: "Enneagrammet - din personlige udviklingsvej". Hun er Accredited Professional Member av IEA, den internasjonale Enneagramforeningen. Hun holder kurs både for enkeltpersoner og par, tilbyr utdanningsprogrammer og gir leder- og teamutvikling.
Klikk og les mer her
Bilde av Ann Christine Svindland Jørgensen

ANN CHRISTINE SVINDLAND JØRGENSEN

Ann Christine Svindland Jørgensen er psykoterapeut med utdanning både i gestaltterapi og psykodrama. Hun har jobbet med klienter og grupper siden 2007. Egenerfaring/samlivserfaring med både partner som er krigsflyktning og med partnere som har fremmedkulturell bakgrunn.
Klikk og les mer her
Bilde av Ann Sofie Andreasson

ANN SOFIE ANDREASSON

Ann Sofie Andreasson er utdannet friskvernsterapeut fra Sverige. Har også annen utdanning og erfaring fra helse -og sosialsektoren både i Sverge og Norge (hjelpepleier, ambulanse, behandlingsassistent, rus og psykiatri mm). Helsecoach, arbeidet med mennesker som har traumer og kriser.
Klikk og les mer her
Kurs for gode samliv
Back To Top