Et annerledes samlivskurs

Vi ønsket oss et annerledes samlivskurs, og fant omsider kurset «It takes two to tango» med kurslederne Anna Sigridsdatter Heen og Hans Fosshagen.Både Anna og Hans overbeviste med sin kunnskap, erfaring og lidenskap for den argentinske tangoen, lett krydret med en porsjon samlivsmix.

Vi lot oss overbevise om tangoens fortreffelighet, i det vi skred over parketten med nyervervet kunnskap om kunsten å gå med eleganse og innlevelse. Vi forstod at 100% tilstedeværelse må til for å skape den gode og balanserte dialogen mellom oss som par, og at tango handler om å kommunisere bevegelse. Vi forstod at tango i virkeligheten er dialog og samarbeid mellom to aktivt skapende dansere/partnere, som igjen er med på å skape forbindelse, bånd og tilknytning mellom oss som par.

Tusen takk for en fantastisk og inspirerende helg med ny innsikt, glede og giv for den argentinske tangoen.

Strålende fornøyd

Vi var helt strålende fornøyd med tango kurset og dansingen. Klare og fine instruksjoner fra begge kurslederne, Hans og Anna, når det gjelder dans.
Det vi  skulle ønsket  oss litt mer av er samlivsdelen, om hvordan kommunisere i hverdagen. Så anbefaler å bidra med mer av deres kompetanse her, og vie dette litt større plass på de neste kursene!

Samlivskurset ga oss akkurat det vi trengte

Etter et par år og et barn, og ettter et svært vellykket prep-kurs var det på tide med et fornyet forholdsfokus. Samlivskurs for småbarnsforeldre med Ann Sofie og Anna gav oss akkurat det vi trengte. Vi fikk frisket opp PREP, fikk konkrete råd og øvelser til videre arbeid for "forholdsgnisten" og ikke minst motivasjon til å prioritere hverandre. Kombinert med en deilig badeopplevelse og god lunsj ble det en komplett dag. Vi kan varmt anbefale dette kurset!

Følelsen av skreddersydd kurs

Kursinnholdet passet så bra for oss og våre problemer, at vi fikk følelsen av at kurset var skreddersydd til akkurat vårt parforhold. Men det vet vi jo at det ikke var. Det vitner om at problemene våre er typiske problemer og noe mange kan kjenne seg igjen i.

Vi takker for en flott opplevelse

Vi takker for en flott opplevelse etter å ha vært med på PREP kurs hos Anna og Arne Birger!

Dere er veldig dyktige kursledere, faglige, engasjerte forelesere, karismatiske mennesker med masse sjarm!
Dere formidler kunnskap på en enestående måte! Dere vekker tillit slik at man kan åpne seg for å gå dypere i sitt problem.

Det var utrolig mye vi lærte på to dager: Kommunikasjon og kommunikasjonshindre, tale- og lytteteknikk, problemhåndtering, problemløsning… og mye mer. Vi synes at dere hjelper mange par for å få det bedre i forholdet! I hvert fall gjør vi det!

Ufarliggjør en del vanskelige spørsmål

Jeg syntes at det var merkbart en positiv endring i vårt parforhold umiddelbart etter kurset. Så er det alt for lett å gli tilbake til der det var fra før. Jeg synes kursinnholdet var meget bra og at instruktør ufarliggjorde en del vanskelige spørsmål. Anna har en trygg og behagelig fremføring av budskapet .
Stå på videre og lykke til!

Gode verktøy for senere bruk

Kurset Samlivsskolen arrangerte for oss var veldig bra. Det var veldig fint å komme sammen og sette kjærlighetsspråket på agendaen. Vi fikk tid til å tune inn og synke vårt språk. I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av tid til slikt. Dette hadde vi godt av. Samtidig er det ferskvare. Du lærte oss derfor gode verktøy vi kan bruke for senere. Tusen takk!

Godt og gjennomarbeidet samlivskurs

Vi takker for et godt og gjennomarbeidet samlivskurs med Anna, hvor vi fikk god tid til refleksjon sammen som par. Vi er et par som har det godt sammen, så vi brukte mest vår tid til å reflektere over hva som fungerte så bra mellom oss. Stemningen i rommet var trygg og lun med Anna som veileder, så det var lett å ta opp selv det negative/litt vanskelige i samlivet på en god måte.

Kurset ga oss en fin dytt

Jeg og min kjæreste deltok i samlivskurset til Anna. Kurset ga oss en fin dytt og anledning til å snakke med hverandre om forholdet og hvordan vi kan vise at vi setter pris på hverandre - litt oftere. Anna ufarliggjorde det å snakke om følelser og samliv. Det hadde vært fint om alle par hadde kunnet få et slikt kurs på «grønn resept» når det begynner å gå rutine i forholdet.