skip to Main Content

Kommuniserer du og partneren din dårlig?
Er dere ikke så gode på problemløsning?
Savner dere nærheten og varmen?
Da kan PREP-kurs være tingen!

PREP er et  parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid.

KURSINNHOLD:

Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Kurset har faste temaer som introduseres av kurslederne for alle deltagerne, deretter arbeider parene hver for seg med de temaene som legges fram. Kurset er basert på egeninnsats  gjennom parvise samtaler og øvelser. Det er ikke noe gruppearbeid, alt foregår i parrelasjonen deres. Ingen blir på disse kursene bedt om å fortelle andre om sitt samliv eller andre private forhold.

Dette er blant temaene som taes opp:
• Kommunikasjon (det verbale språket og kroppsspråket) og kommunikasjonshindre
• Fastlåste kommunikasjonsmønstre og faresignaler
• Timeout og Tale- og lytteteknikken
• Problemidentifisering og problemløsning
• Tilgivelse og forsoning
• Seksualitet
• Vennskap og glede mm.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta  dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!

PRISER KURSSTED OG ANNET PRAKTISK:
Nå holder vi  alle våre PREP-kurs holdes på Thon hotell Oslo Airport ved Gardermoen. Her kommer utgiftene til hotellutgiftene i tillegg til kursavgiften.

PÅMELDING OG BETALING:

Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Go Mentor kan ikke holde pengene reservert i mer enn en måned. Det betyr at om du booker kurs og trykker betaling her i Go Mentors system blir ikke beløpet trukket fra din konto  før etter at kurset er  gjennomført. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen når du møter opp til kurset eller etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.

PREP-kursene holdes i regi av Givende Samliv på oppdrag fra Samlivsskolen. Se derfor gjerne også Givende Samlivs hjemmeside.

Back To Top