Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well

samlivskurs for småbarnsforeldre

Opplever dere at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? At samlivet reduseres til et bo- og arbeidsfellesskap? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Dagskurs for småbarnsforeldre som har opplevd at det å få barn setter samlivet på prøve.

Vi har valgt kursstedet med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

Vi holder samlivskurset i  opplevelsesparadiset The Well, rett uten for Oslo. Her  kan dere booste kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter  kursfaglig påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.

KURSLEDERE: Ann Sofie Andreasson og Anna Sigridsdatter Heen.

KURSINNHOLD OG KURSOPPLEGG:

Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen. Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

TID, STED, PRISER OG PÅMELDING:

Pris: Foruten kursavgiften  som er er honorar til oss  som er kursledere kommer utgiftene til opphold og bruk av The Well.

The Wells fasiliteter koster enten kr. 1190 (lunch innbefattet) eller kr. 1540 (både lunch og middag)  per person. Dette inkluderer alt du trenger. Ved å betale dagsavgift står spaavdelingen til deres disposisjon til sene kveldstimer. Se mer hva  pakken inkluderer nedenfor.

Interessert? For mer info se Samlivsskolens hjemmeside under kurs. www.samlivsskolen.no. Meld dere på via kalenderen.

Kursleder kan også kontaktes. Tlf. 91868658, e-post: sigridsdatter@icloud.com, se også Annas hjemmeside. Ann Sofie Andreasson: tlf. 412 01 408, e-post: annsa_65@hotmail.com

Priser og praktisk på The Well:
Alle må betale inngang og  en av møteromspakkene med lunsj eller både lunch og middag. Se hva  de ulike  alternativene koster og innebærer nedenfor. Alle får tildelt badekåpe, håndkle og slippers. Det  er inkludert i prisen.  Videre må alle kjøpe  og bruke The Wells badeklær . To alternativer for kvinner kr.  95 bikini, eller kr. 145 for badedrakt. For menn: Kr. 95 for badebukse og kr. 145 . Badetøyet  kan brukes  ved senere besøk på The Well.

MØTEROMSPAKKE 1 med inngang og lunsj
2 lunchretter i restaurant

kr. 275
The Well müsli bar (1/2 )