skip to Main Content

Søker dere mer  ekslusiv hjelp i form av parterapi  der vi går rett på de spesifikke utfordringene dere har i deres parforhold?  Også her har Samlivsskolen tilbud til dere! Blant  våre kursinstruktører jobber mange  til daglig  som parterapeuter og kan ta i mot dere. Nedenfor finner  dere oss som er parterapeuter.

Fordelen med parterapi 

Det fine med parterapi  er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde  gått på kurs med andre par.

Noen par har en akutt eller avgrenset problematikk, og  vil  kunne komme langt med  noen timers konsultasjon.

Unner dere dere å gå i parterapi over noe tid vil dere bli mer  bevisste på hvordan deres kommunikasjons- og samhandlingsmønstre  er på godt og vondt, og hva hver av dere – og dere sammen –  kan gjøre for  for å utvikle et sterkt og godt samliv.

Bedre investering finnes ikke hvis kjærligheten trenger hjelp!

Geografisk avstand-  ingen hindring

De fleste av som er parterapeuter har kontor i Oslo eller det sentrale østlandsområdet eller Trondheim.  Selvsagt er det lettest hvis dere bor i rimelig nærhet, men geografisk avstand trenger ikke være noe avgjørende hindring. Flere av oss har god  erfaring med å ta i mot par som kommer langveis fra og som tar seg en bytur for å ha noen intensive «jobbeøkter» hos oss. Det kan  kombineres med å gjøre andre hyggelige  ting sammen.

 

Nettbasert parterapi/ online-terapi

Flere av oss  som  er  parterapeuter tilbyr  nettbasert rådgivning/online-terapi. Det er  et godt alternativ for dere som av ulike  grunner ikke kan eller ønske  å oppsøke en terapeut på deres kontor/fysisk oppmøte.

Klare for å ta i mot dere

Her finner dere de av oss  i Samlivsskolen som er parterapeuter:

Anna Sigridsdatter Heen, Oslo. Se hennes hjemmeside.

Lillian Tiller, Trondheim. Se hennes hjemmeside.

Eduardo Verdu. Se hans hjemmeside.

Ann Christine Svindland Jørgensen, Fredrikstad. 

Back To Top