skip to Main Content

Trenger ikke være krise for å gå i parterapi eller på samlivskurs

Samlivskurs for Jonas Gahr Støre  og kona Marit for å ta vare på samlivet

 

Jonas Gahr Støre og kona Marit gått både i parterapi og på samlivskurs. Slik forebygger de samlivskriser.

Jonas Gahr Støre og kona, Marit Slagsvold,  forteller til Nettavisen at de har deltatt på samlivskurs. Paret har også gått jevnlig  i parterapi. Vi er ikke i krise» forsikrer de.   Som  parterapeut og instruktør i samlivskurs  er det bare å applaudere. Slik skal det tenkes!

Parterapi og samlivskurs er for folk som er ambisiøse på parforholdet vegne. Tiltak de smarte som vil utvikle seg og fortsette å ha det bra vet å ta. Samlivskurs  er for de som  vil ha det enda bedre sammen!

Vi tar jevnlig bilen til EU-kontroll,  er innom tannlegen årlig eller oftere uten at noen  stiller spørsmål ved det. Så hvorfor  skulle ikke samlivet på tilsvarende måte  få en sjekk og en overhaling en gang i blant? Et forebyggende og styrkende tiltak for parforholdet gjør godt!

I Samlivsskolen har vi samlivskurs for en hver smak. Som parterapeut tar jeg  mot  dere som trenger en tredje person til å se dere utenfra. Jeg er  deres sparringspartner som kan innspill og hjelp til å komme videre.

Book et  kurs eller en terapitime før forholdet har utviklet seg destruktivt. Book før  det kanskje er for sent å finne tilbake til hverandre igjen!

 

Back To Top