skip to Main Content

Enneagramkurs for par

Har dere lyst å få nytt liv i forholdet? Se hverandre med litt nye øyne, og forstå hverandre litt bedre?

På dette kurset vil vi gå igjennom deltakernes Enneagramtyper med fokus på ubevisste behov, for at begge parter kan bli mer bevisst hva det egentlig er man søker å få oppfylt hos den andre. Dette vil bety at dere vil kunne kommunisere på en helt annen måte, og forstå hverandre enda bedre. Vi styrker dette gjennom forskjellige kommunikasjonsøvelser.

På kurset vil vi også sette fokus på hvordan dere reagerer når dere blir uenige eller frustrerte – kanskje reagerer dere likt, kanskje temmelig forskjellig. Dere vil bli bevisst på hvordan dere kan reagere på nye måter hvis dere ønsker å ha enda bedre måter å løse problemer i forholdet på.

Med Enneagrammet kan man få en ny forståelse for partneren, og for hvordan denne tenker og kommuniserer. Hva som er viktig, hva som er sårende, og hva som ordene egentlig betyr. Utbytte av kurset vil være å:

– Forstå hvilke ubevisste behov som ligger bak mye av det som kommuniseres

– Forstå hverandres reaksjoner under frustrasjon, og utvikle ny felles strategi

– Forbedre kommunikasjonen

– Styrke forholdet med felles forståelse

Gjennom forskjellige samtale-øvelser vil dere komme enda nærmere hverandre og få fornyelse til forholdet, og/ eller løse opp for gamle måter og finne nye veier.

 

Kurspris: Særtilbud. Kun kr. 3800 for paret.

Kursleder: Helene Makani

For  mer info og påmelding: Kontakt  kursleder: Helene Makani eller benytt lenke her: Påmelding her

Det er mulig å kjøpe en onlinetest i tillegg, hvis man ikke kjenner typen sin, eller er usikker på den. Den koster 150 kr. pr. pers.

 

 

www.makanikurs.n0

Back To Top