Samlivskurs for nye par

3500 per par
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen

Samlivskurs for ny par som vil lære samlivets kunst

For nye par som vil lære samlivets kunst

Dette er kurset for «ferskinger», for dere som vil mestre samlivets kunst. Det er  for dere som er i en startfase og vil lære å leve sammen slik at forholdet oppleves som nærende og utviklende også når den heteste forelskelsen har lagt seg.

Det er mye som skal klaffe for å finne seg til rette i et annet menneskets liv.

KURSINNHOLD:

• Passer vi sammen? Bli kjent med hverandres bakgrunn, personlighet, styrker og svakheter. Interesser, holdninger og verdier.
  • Styrken ved å være to, verdien av å leve i felleskapet.
  • Mine behov og dine behov.
  • Ansvar for forholdet, for oss selv og den andre.
  • Gjøre hverandre gode.
  • Aksept for forskjeller, tilpasningsevnen testes.
  • Prioritering: Vanskelig å prioritere samlivet når så mye annet der ute frister?
  • Teamtenking, på lag mot problemene, løsningsorientert tilnærming.
  • Våge å være nær hverandre, uten maske. Åpenhet, følelser og seksualitet.
  • Fellesmål og visjoner for forholdet. Noen grunnregler som er viktige for oss.
  • 2+? Barn eller ikke? Dine barn og mine barn: Hvordan forholde seg til bonusbarn?

TID:      Lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15
PRISER OG PRAKTISK:  Kursavgiften er honorar til  kurslederne. Kost og losji må deltakerene selv dekke. Enkel og rimelig lunsj kan kjøpes på stedet. For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en avtale med Thon hotels som gir rabatterte priser på deres hoteller. Om denne avtalen ønskes benyttet melder dere fra til kursleder.

Kurspåmelding skjer ved å trykke å den grønne bestillingsknappen under her, eller øverst til høyre på siden. Da kommer du til Go Mentors bookingssystem hvor dere legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer.

Påmelding til kurs

KURSLEDERE:
Elisabeth Schjetne,  elzbieta.schjetne@broadpark.no
Anna Sigridsdatter Heen, post@samlivsskolen.no, tlf. 91 86 86 58

Interessert? Ta kontakt med en av oss som er kursledere. Vi tar  løpende i  mot påmeldinger!

.