Samlivskurs for småbarnsforeldre

Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen

Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well

Opplever dere som er  småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen! Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter «faglig» påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.

Vi har valgt kursstedet som er The Wellmed omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

TID:       kl. 10.30 – 16.30
PRIS: I tillegg til kursavgiften, kommer inngangspenger til The Well, inkludert lunsj og /eller middag, hhv kr. 1190 eller kr 1.540 per person. Dertil må The Wells badetøy benyttes ( kr. 95 eller kr. 145  per badedrakt/badeshorts).Det går direktebuss til The Well fra Thon Hotels Opera.

KURSTID OG  INNHOLD:
Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen. Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

Kurspåmelding skjer ved å trykke å den grønne bestillingsknappen under her, eller øverst til høyre på siden. Da kommer du til Go Mentors bookingssystem hvor dere legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer.

Påmelding til kurs

KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Ann Sofie Andreasson.

Kursledere   kan også kontaktes. Tlf. 91868658, e-post: sigridsdatter@icloud.com, se også Annas hjemmeside. Ann Sofie Andreasson: tlf. 412 01 408, e-post: annsa_65@hotmail.com